Montare

usi de interior

Montare

usi de exterior

Montari

yale

CELE MAI IMPORTANTE LUCRURI DE STIUT IN CAZUL MONTAJULUI UNEI USI

Daca ati renovat apartamentul sau casa, cu siguranta veti dori sa intregiti totul prin schimbarea si montarea usilor, de interior sau de exterior! Mai mult, o usa noua, bine montata, poate fi o schimbare mare, chiar daca nu ati renovat si restul casei, ea modificand radical intregul aspect al camerei sau al holului.

Nu este suficient, insa, numai sa gasim usa potrivita! Dupa achizitionarea ei, cu siguranta, vom avea nevoie de montarea usii, dar si de montajul yalei, sau poate de montajul butucului!

LA CINE APELAM PENTRU MONTAJUL UNEI USI NOI?

Desi nu pare o operatie foarte complicata, montarea usii nu este chiar atat de simpla! Sunt cateva lucuri pe care trebuie sa le stim pentru a reduce timpul de lucru, dar si posibilele stricaciuni posibile.

Pentru un montaj de calitate si care sa nu ridice probleme ulterioare, recomandam sa apelati la firmele specializate in domeniu.

La o firma specializata in montajul usilor si montajul yalelor, puteti sa beneficiati si de consiliere pentru achizitionarea celor mai portivite usi sau alte materiale, scurtand astfel considerabil timpul alocat.

Puteti discuta atat despre usile de interior – care, in cazul unei renovari generale, se vor monta la final, dupa ce s-a terminat cu zugraveala sau cu reconditionarea parchetului – cat si despre usile de exterior – care pot fi de nenumarate feluri!

O firma specializata in domeniu va stii sa va recomnade si alte elemente necesare pentru cel mai reusit montaj, ce yala sau ce butuc sa achizitionati.

Deloc de neglijat este faptul ca, pe langa serviciul de consiliere in alegerea celor mai bune produse, firma va poate face atat montajul usii, cat si montajul yalei sau montajul butucului.

Totul in timpul cel mai scurt si cu reducerea cat mai mult a stricaciunilor care pot aparea in timpul montajului. Firmele specializate chiar ofera garantie pentru lucrarile executate!

Mai mult, ele dispun de toate sculele necesare pentru a realiza aceste lucrari.

De ce sa apelam la o firma specializata?

Daca avem de monat o usa sau de montat un butuc, apelam la o firma specializata pentru a putea beneficia de consiliere in alegerea usii, a yalei sau a butucului, pentru a reduce timpul de manopera, pentru a primi garantia lucrarii si pentru a beneficia de o lucrare de calitate, bine facuta si durabila!

Montajul usii de exterior – bine de stiut

Alegerea si montajul usii de exterior sunt foarte importante pentru siguranta casei si a familiei noastre, iar o manopera prost executata va crea multe probleme! Manopera trebuie sa fie bine corelata cu materialul din care este confectionata usa si cu anumiti parametrii care trebuie respectati. De aceea, mai ales daca este vorba despre usa de exterior, se recomanda sa apelam la un specialist, sau la o firma specializata in montari de usi si yale.

Montaj yale – bine de stiut

Ca si usa de exterior, yala acesteia este si ea foarte importanta, asigurand securitatea casei si a familiei si protejand locuinta de intrarile prin efractie.

Yala poate fi electrica(se pot monta pe usile apartamentelor dar si a insitutiilor si sunt cele mai sigure), electromagnetica(se pot monta pe usile metalice sau de lemn) sau mecanica(se pot monta pe orice tip de usa), dar oricare ar fi tipul ei si oricat ar fi de scumpa, daca nu este corespunzator montata, pot aparea probleme pe care le putem evita apeland la specialisti in montaj yale.

Stiind toate aceste lucruri, daca ne dorim securitatea investitiilor noastre, dar si a familiei, nu vom mai avea retineri in a achizitiona cele mai bune produse si a apela la o firma specializata pentru montarea usii, montajul yalei sau montarea butucilor!

Ne gasesti pe www.lacatusbucuresti.ro sau la numarul de telefon 0722 974 760. In cel mai scurt timp suntem la tine. Solicita-ne cu incredere!

Instalator Bucuresti

Instalatori autorizati ANRE. Apeleaza cu incredere la echipa de instalatori www.mesterulcasei.com.ro. Instalatii sanitare, gaze, termice si frigotehnice.

Afla mai mult

Electrician Bucuresti

Electricieni autorizati ANRE. Apeleaza cu incredere la echipa de electricieni www.electrician-autorizat.com.ro

Afla mai mult

Solicita un lacatus

SC Ruady Service SRL

Strada Resita, numar 25, sector 4, Bucuresti

Tel/Fax. 031 424 6775

0722 974 760; 0766 974760

0771 302745 (Mobil RCS&RDS)

0766 974760 Cosmote

E-mail: contact@lacatusbucuresti.ro

Dupa completarea formularului un membru al echipei Lacatus Bucuresti te va contacta pentru a confirma interventia.

Alege un lacatus profesionist.

Go to top