Problemele ridicate de blocarea sau defectarea sistemele de inchidere, pot fi dintre cele mai neplacute. Este afectata siguranta noastra, a familiei si a bunurilor din locuinta.

Cauzele blocarii si defectarii yalei sunt: uzura/vechimea yalei, praful adunat in interiorul butucului, calitatea scazuta a sistemului de inchidere sau montarea defectuosa a sitemului de inchidere de catre personal neautorizat.

Pentru a ne proteja de intrarile prin efractie, incuietorile pe care alegem sa le montam la poarta sau la usa de la intrare în casa, apartament, birou trebuie sa fie rezistente, capabile sa faca fata atacurilor.

Iata o serie de simptome ce indica faptul ca feroneria usilor sau ferestrelor locuintei sau biroului dumneavoastra necesita interventie specializata de reparatii:

  • sunete neplacute – la inchiderea si deschiderea usilor se aud scartaieli
  • mobilitatea ingreunata a manerului
  • blocarea manerului

Nu ezitati sa solicitati interventia specialistilor nostri pentru serviciile de reparatii yale electrice, yale electromagnetice sau yale mecanice. Executam deasemenea servicii de gresare a oricarui tip de feronerie.

Un lacatus mecanic autorizat si specializat in sisteme de inchidere pentru usi va poate fi de ajutor pentru consiliere, evaluari, instalari, revizii, reparatii usi, reparatii yale sau deblocari usi de orice fel.

Suntem pregatiti sa efectuam lucrari de lacatuserie in regim de urgenta, 24/24 7 zile din 7, atat in Bucuresti cat si in zonele invecinate.

Instalator non-stop Bucuresti

Instalatori sanitari non-stop . Apeleaza cu incredere la echipa de instalatori www.instalator-sanitar.ro. Instalatii sanitare, gaze, termice si frigotehnice.

Afla mai mult

Instalator Bucuresti

Instalatori autorizati ANRE. Apeleaza cu incredere la echipa de instalatori www.mesterulcasei.com.ro. Instalatii sanitare, gaze, termice si frigotehnice.

Afla mai mult

Electrician Bucuresti

Electricieni autorizati ANRE. Apeleaza cu incredere la echipa de electricieni www.electrician-autorizat.com.ro

Afla mai mult

Solicita un lacatus

SC Ruady Service SRL

Strada Resita, numar 25, sector 4, Bucuresti

Tel/Fax. 031 424 6775

0722 974 760; 0766 974760

0771 302745 (Mobil RCS&RDS)

0766 974760 Cosmote

E-mail: contact@lacatusbucuresti.ro

Dupa completarea formularului un membru al echipei Lacatus Bucuresti te va contacta pentru a confirma interventia.

Alege un lacatus profesionist.

Go to top