Sigur ai observat ca aproape orice corp de mobilier are nevoie de balamale pentru a putea fi deschis sau inchis. Acelasi lucru se intampla si in cazul usilor, fie ca este vorba despre cele de interior sau despre cele de exterior.

In cazul in care vrei sa iti amenajezi locuinta sau sa ii dai un suflu nou, trebuie sa stii ca detalii chiar pot face diferenta. Usile, de exemplu, sunt cele care pot schimba aspectul locuintei tale.

Toti ne dorim sa ne transformam casa intr-un adevarat camin, care sa fie cald si primitor. Toti stiu deja cum vrem sa arate casa visurilor noastre. Trebuie sa stii ca micile detalii sunt cele care pot face cu adevarat diferenta.

Nu se mai inchide bine fereastra? Intampini dificultati atunci cand vrei sa o inchizi sau sa o deschizi? Intra curent pe langa ea?  Se pare ca intampini mici probleme care se pot remedia si fara ajutorul unui lacatus. Economiste niste bani si rezolva singur situatia.

Ti-ai cumparat o noua locuinta si trebuie sa o amenajezi? Vrei sa schimbi usile invechite cu unele noi? Dupa cheltuirea banilor pe diverse produse sunt convins ca esti cam stamtorat, iar posibilitatea angajarii unui lacatus care sa faca aceasta treaba este egala cu zero.

Toti am trecut prin situatii cand am avut nevoie de ajutorul unui lacatus pentru a monta o broasca. In cele ce urmeaza, iti voi arata cum poti face acest lucru de unul sigur.

Te-ai mutat in casa noua si trebuie sa o amenajezi? Vrei pur si simplu sa aduci o schimbare in locuinta ta, dar nu stii de unde sa incepi? Iti voi da cateva sfaturi pentru amenajari interioare care vor schimba aspectul casei tale.

Toti vrem sa avem o casa ca in reviste unde sa revenim cu drag in fiecare seara dupa o zi obositoare de munca. Nu toti insa ne permitem sa angajam un designer care sa ne amenaje casa dupa ultimele tendinte. Nu te stresa. Revistele sunt pline de sfaturi oferite de specialist pentru cei ca noi. Tot ce trebuie sa faci este sa te documentezi bine inainte si sa incepi sa colinzi magazinele in cautarea celor mai bune oferte.

Usile de interior trebuie alese cu mare grija pentru ca ele reprezinta o investitie pe termen lung. Inaintea oricarei achizitii trebuie sa te gandesti foarte bine la material, design si la rezistenta in timp.

Usa de la intrare ofera prima impresie asupra locuintei tale. Se spune chiar ca aceasta este cartea de vizita a unei case, asa ca trebuie aleasa cu foarte mare atentie. Pe langa rolul decorativ, ea trebuie sa fie si o sursa de protectie.

  •  Start 
  •  Prev 
  •  1  2 
  •  Next 
  •  End 
Page 1 of 2

Instalator non-stop Bucuresti

Instalatori sanitari non-stop . Apeleaza cu incredere la echipa de instalatori www.instalator-sanitar.ro. Instalatii sanitare, gaze, termice si frigotehnice.

Afla mai mult

Instalator Bucuresti

Instalatori autorizati ANRE. Apeleaza cu incredere la echipa de instalatori www.mesterulcasei.com.ro. Instalatii sanitare, gaze, termice si frigotehnice.

Afla mai mult

Electrician Bucuresti

Electricieni autorizati ANRE. Apeleaza cu incredere la echipa de electricieni www.electrician-autorizat.com.ro

Afla mai mult

Solicita un lacatus

SC Ruady Service SRL

Strada Resita, numar 25, sector 4, Bucuresti

Tel/Fax. 031 424 6775

0722 974 760; 0766 974760

0771 302745 (Mobil RCS&RDS)

0766 974760 Cosmote

E-mail: contact@lacatusbucuresti.ro

Dupa completarea formularului un membru al echipei Lacatus Bucuresti te va contacta pentru a confirma interventia.

Alege un lacatus profesionist.

Go to top