Deblocarea ferestrelor termopan intervine atunci cand fereastra a ramas in pozitie batanta sau oscilobatanta, manerul se invarte in gol, nemaiputand executa manevra de inchidere-deschidere. Indiferent de defectul aparut la sistemul de feronerie al termopanului, procedura de deblocare se va efectua fara a avaria in niciun fel profilul termopanului sau zidul.

Va oferim servicii de deblocari ferestre termopan realizate de personal autorizat care poate identifica si propune solutiile optime de deblocare a unei ferestre. Utilizand unelte profesionale in deblocarea ferestrelor termopan se elimina riscul deteriorarii acestora si durabilitatea lucrarilor este mai ridicata.

Interventiile de deblocari ferestre termopan se fac fie in regim de urgenta, fie in regim de lucru normal, in functie de solicitarea dumneavoastra.

Oferim servicii de deblocare ferestre termopan pentru orice sector din Bucuresti sau Ilfov.

Instalator non-stop Bucuresti

Instalatori sanitari non-stop . Apeleaza cu incredere la echipa de instalatori www.instalator-sanitar.ro. Instalatii sanitare, gaze, termice si frigotehnice.

Afla mai mult

Instalator Bucuresti

Instalatori autorizati ANRE. Apeleaza cu incredere la echipa de instalatori www.mesterulcasei.com.ro. Instalatii sanitare, gaze, termice si frigotehnice.

Afla mai mult

Electrician Bucuresti

Electricieni autorizati ANRE. Apeleaza cu incredere la echipa de electricieni www.electrician-autorizat.com.ro

Afla mai mult

Solicita un lacatus

SC Ruady Service SRL

Strada Resita, numar 25, sector 4, Bucuresti

Tel/Fax. 031 424 6775

0722 974 760; 0766 974760

0771 302745 (Mobil RCS&RDS)

0766 974760 Cosmote

E-mail: contact@lacatusbucuresti.ro

Dupa completarea formularului un membru al echipei Lacatus Bucuresti te va contacta pentru a confirma interventia.

Alege un lacatus profesionist.

Go to top