Operatiunea de montare sau inlocuire butuci, usi de acces, necesita interventia unui specialist

Usa blocata la intrarea in casa sau care se inchide si se deschide din ce in ce mai greu este o treaba cat se poate de serioasa, ce necesita interventia unui specialist mecanic lacatus, care sa-ti inlocuiasca ori sa-ti monteze un alt butuc ori broasca.

NU ITI NEGLIJA SIGURANTA

Apeleaza doar la profesionisti pentru astfel de servicii, avand in vedere ca este vorba de siguranta ta si a bunurilor tale. Nu apela la serviciile unor amatori atunci cand vine vorba de profesionalism.

Probleme cu sistemele de inchidere, mai ales pentru usile de la intrarea in casa, sunt unele dintre cele mai neplacute, daca nu beneficiezi de serviciile unui lacatus mecanic autorizat.

O firma specializata in montarea, inlocuirea, repararea si deblocarea usilor si sistemelor de inchidere mecanica de orice tip, revizuirea si inlocuirea sistemelor de inchidere, butuci, clante, yale, pentru usi din lemn, de metal sau termopan, orice mecanism de inchidere, inclusiv cele folosite in constructia caselor de bani si a seifurilor de valori te scoate din incurcatura.

Pe langa servicii complete, promptitudinea si profesionalismul sunt principalele caracteristici care o recomanda.

Chiar daca, la prima vedere, inlocuirea unui butuc pentru usa de acces sau de la o alta usa din locuinta, pare o treaba simpla, e de preferat, ca ea sa fie facuta de un specialist, avand in vedere varietatea usilor si butucilor existenti pe piata.

In plus, o usa care se inchide greu sau se deschide usor, poate sa-ti creeze si alte probleme de siguranta ori poate facilita accesul persoanelor rau intentionate in locuinta ta. Securitatea si siguranta ta sunt prioritatea numarul unu pentru un profesionist.

Montarea butucului este simpla, insa intregul proces este unul destul de complex.

Iata de ce trebuie sa apelezi la un profesionist lacatus mecanic pentru montarea sau inlocuirea butucilor, usilor de acces in locuinta:

• Se deplaseaza in cel mai scurt timp, de la momentul solicitarii, ca sa-ti inlocuiasca sau sa-ti monteze butucul usii.

• Vine echipat cu scule de ultima generatie pentru a rezolva urgent problema usii tale.

• E capabil sa repare sau sa inlocuiasca broasca, yala sau butucul usii pe loc.

• E disponibil 24 de ore din 24 pentru deblocari usi, montari si inlocuiri yale sau butuci, pentru mai multa siguranta sau atunci cand ai pierdut cheile de la usa de acces.

• Iti comunica pretul interventiei pe loc, in functie de detaliile pe care le-ai oferit initial.

• Iti ofera cele mai bune sfaturi in ceea ce priveste achizitionarea unei yale, butuc sau usi noi.

• Ofera discretie maxima daca i se cere acest lucru, in cazul unei interventii de maxima securitate, seifuri de valori, reparatii usi blindate, usi seifuri, montare sisteme de siguranta, inlocuire butuci, montare usi tezaur sau montare sisteme antiefractie.

• Ofera garantia lucrarii si a pieselor folosite.

• Un lacatus profesionist este pregatit sa deblocheze usa daca este nevoie, iar apoi sa achizitioneze si sa inlocuiasca butucii stricati.

• Daca apelati la serviciile unui lacatus profesionist evitati alte probleme cum ar fi butucii achizitionati sa nu se potriveasca, montajul defectuos sa blocheze usa ori cheile duplicate la atelierele de cartier sa va defecteze butucul cu timpul.

• Un lacatus profesionist garanteaza siguranta si calitatea lucrarii de schimbare a butucilor.

• Practica preturi avantajoase, fara costuri ascunse.

Toate operatiunile efectuate de o firma de lacatuserie profesionista

Un lacatus profesionist poate interveni in caz de: reparatii usi garsoniere, reparatii usi imobile, reparatii usi seif sau de tezaur, yale, broaste, reparatii usi metalice, reparatii usi cabinete, birouri, apartamente sau case, reparatii usi depozite, de garaj, reparatii balamale, revizii periodice usi tezaur, mantaj yale, sisteme de inchidere sofisticate, montare broaste, butuci, montare usi tezaur, montare sisteme master de inchidere, montaj incuietoare de tip Mottura, Cisa, Abus, montare silduri, manere, montare sisteme antiefractie, reparatii usi din termopan.

Un bun profesionist lacatus mecanic poate sa intervina in orice problema de lacatuserie.

Apeleaza urgent la serviciile unui profesionist, iar tu si bunurile tale veti beneficia de siguranta maxima.

Instalator non-stop Bucuresti

Instalatori sanitari non-stop . Apeleaza cu incredere la echipa de instalatori www.instalator-sanitar.ro. Instalatii sanitare, gaze, termice si frigotehnice.

Afla mai mult

Solicita un lacatus

SC Ruady Service SRL

Strada Resita, numar 25, sector 4, Bucuresti

Tel/Fax. 031 424 6775

0722 974 760; 0766 974760

0771 302745 (Mobil RCS&RDS)

0766 974760 Cosmote

E-mail: contact@lacatusbucuresti.ro

Dupa completarea formularului un membru al echipei Lacatus Bucuresti te va contacta pentru a confirma interventia.

Alege un lacatus profesionist.

Go to top