Pierderea cheilor sau imposibilitatea de a descuia propria locuinta sau biroul dumneavoastra, este intotdeauna o situatie neplacuta si care nu suporta amanare. Pentru a va da posibilitatea sa patrundeti in spatiile ce au ramas blocate, intervenim la solicitarile dumneavoastra cu sprijinul unui lacatus mecanic autorizat ce va poate ajuta sa deblocati orice tip de usa, de exterior sau de interior, cu incuietoare mecanica sau automata, fara deteriorarea acesteia.

Va stam la dispozitie cu un personal specializat in deblocari usi metalice, deblocari usi lemn, deblocari usi termopan, deblocare ferestre termopan, deblocari usi aluminiu sau pvc, cu o vasta experienta in domeniu. Interventia unui amator poate duce la ruperea/desprinderea unor parti din angrenajul broastei si poate genera costuri suplimetare.

Asiguram servicii de deblocari usi, deblocare yala, deblocare butuc, deblocare broaste, oferindu-va service non-stop, rapid si eficient, la preturi accesibile.

La orice solicitare pentru deblocare usa proprietarul trebuie sa faca dovada detinerii spatiului!

De ce sa ne alegeti pe noi pentru serviciul de deblocare usi?

  • avem personal specializat in deblocari usi
  • va oferim servicii de deblocare usi de calitate prin prisma certificarilor profesionale si a experientei acumulate de-a lungul timpului. Pentru a realiza cu succes deblocarea usii si fara deteriorarea acesteia, este necesar sa se cunoasca detalii despre sistemele de inchidere a usii si a meterialului din care este confectionata;
  • folosim echipamente profesionale - ceea ce inseamna risc minim de deteriorare a usii si a accesoriilor acesteia;
  • avem preturi accesibile - fapt care a condus la conturarea unui portofoliu important de clienti care solicita serviciile noastre de deblocare usi;
  • oferim servicii de deblocari usi NON-STOP, 24/24 - blocarea unei usi reprezinta o situatie de urgenta catre trebuie rezolvata in cel mai scurt timp. De aceea, pentru a avea acces in locuinta/biroul dumneavostra, va punem la dispozitie serviciul deblocari usi la orice ora, inclusiv sambata si duminica sau de sarbatori, avand in medie un timp de raspuns de apoximativ 30 minute de la sesizarea telefonica;

Instalator non-stop Bucuresti

Instalatori sanitari non-stop . Apeleaza cu incredere la echipa de instalatori www.instalator-sanitar.ro. Instalatii sanitare, gaze, termice si frigotehnice.

Afla mai mult

Instalator Bucuresti

Instalatori autorizati ANRE. Apeleaza cu incredere la echipa de instalatori www.mesterulcasei.com.ro. Instalatii sanitare, gaze, termice si frigotehnice.

Afla mai mult

Electrician Bucuresti

Electricieni autorizati ANRE. Apeleaza cu incredere la echipa de electricieni www.electrician-autorizat.com.ro

Afla mai mult

Solicita un lacatus

SC Ruady Service SRL

Strada Resita, numar 25, sector 4, Bucuresti

Tel/Fax. 031 424 6775

0722 974 760; 0766 974760

0771 302745 (Mobil RCS&RDS)

0766 974760 Cosmote

E-mail: contact@lacatusbucuresti.ro

Dupa completarea formularului un membru al echipei Lacatus Bucuresti te va contacta pentru a confirma interventia.

Alege un lacatus profesionist.

Go to top