Reparatii

usi de interior

Reparatii

usi de exterior

Reparatii

termopan

Reparatii

yale

TOT CE AR TREBUI SA STIM DESPRE REPARATII USI, REPARATII BROASTE SI REPARATII YALE

E bine sa cunoastem exact care sunt factorii care pot duce la deteriorarea usilor, a broastelor sau a yalelor pentru ca pe viitor sa evitam, pe cat posibil, acest lucru si sa prevenim stricarea si degradarea lor. La modul general, insa, putem spune ca datorita montajului necorespunzator, a uzurii sau a folosirii necorespunzatoare, este posibil sa apara necesitatea de a apela la un specialist in reparatii usi, reparatii broaste sau reparatii yale.

LA CINE APELATI PENTRU REPARATII USI, REPARATII BROASTE SI REPARATII YALE SI DE CE?

Pentru siguranta si confortul dumneavoastra, este recomandat sa apelati intotdeauna in astfel de situatii la firme specializate in domeniu. Un specialist in reparatii usi, reparatii broaste sau reparatii yale, pe langa faptul ca va rezolva problema in cel mai rapid timp, cu stricaciuni colaterale cat mai mici, va stii sa va spuna exact care sunt cauzele care au dus la acel inconvenient. Stiind care sunt cauzele, pe viitor, va va fi mai usor sa preveniti neplacerile de acest gen.

Un alt motiv pentru care este de dorit sa apelati la o firma specializata in domeniu pentru reparatii usi, reparatii broaste sau reparatii yale, este acela ca firmele va ofera garantie pentru lucrarea executata – lucru cat se poate de incurajator!

Nu e de neglijat nici faptul ca firmele specializate pe acest domeniu lucreaza numai cu specialisti bine pregatiti si dispun si de toate sculele necesare, astfel incat sa nu fie nevoie sa umblati prin vecini pentru a gasi o cheie sau o surubelnita.

CAUZE CARE POT DUCE LA STRICAREA USILOR, A BROASTELOR SAU A YALELOR

Asa cum deja am mentionat, cunoasterea cauzelor care pot deteriora usile, broastele sau yalele, ne poate fi de folos pe viitor pentru a preveni neplacerile si cheltuielile inutile. Vom trece in revista cateva din motivele pentru care, poate, la un moment dat avem nevoie de reparatii usi, reparatii broaste sau reparatii yale.

Montajul necorespunzator – montajul realizat corespunzator este prima conditie care trebuie indeplinita pentru a ne asigura o viata cat mai lunga pentru usa, broasca sau yala instalata! Mai mult, e posibil ca usa, broasca sau yala sa prezinte defecte de fabricatie. Ele pot fi depistate doar de un specialist inainte de montaj – un motiv in plus sa apelam la o firma specializata pentru aceste operatii.

Trantirea sau manevrarea gresita – este important sa stim sa manevram corect broastele si yalele pentru a nu le da peste cap si a necesita reparatii sau chiar inlocuiri;

Lipsa mentenantei periodice - ca orice obiect de feronerie, usa, broasca sau yala, necesita operatii de intretinere. Astlfel le vom prelungi durata de functionare si evitam stricarea lor in cele mai nepotrivite momente!

Uzura datorata timpului – aici nu prea mai avem ce face, timpul si conditiile meteo fiind dusmanii din umbra a usilor, broastelor si yalelor. Putem doar sa nu uitam sa asiguram mentenanta periodica, rezervandu-ne astfel o perioada cat mai lunga de functionare.

Simptome care necesita reparatii usi, reparatii broaste sau reparatii yale

Problemele care apar se pot manifesta divers si varieaza si in functie de tipul usii, a broastei sau a yalei. Cu siguranta, orice anomalie in functionarea lor poate fi un semn ca avem nevoie de un specialist in reparatii usi, reparatii broaste sau reparatii yale.

Vom trece in revista cateva posibile simptome: blocarea usii, blocarea broastei sau a yalei, usa nu se mai inchide etans si intra frigul, probleme la partea de feronerie, daca este o usa de termopan – e posibil sa observam aparitia condensului si chiar a mucegaiului intre geamuri, etc.

Oricare ar fi problema, pentru a castiga timp si a beneficia de o lucrare de calitate, garantata, pentru reparatii usi, reparatii broaste sau reparatii yale recomandat este sa apelam, intotdeauna, la o firma specializata in domeniu!

Ne gasesti pe www.lacatusbucuresti.ro sau la numarul de telefon 0722 974 760. In cel mai scurt timp suntem la tine. Solicita-ne cu incredere!

Instalator Bucuresti

Instalatori autorizati ANRE. Apeleaza cu incredere la echipa de instalatori www.mesterulcasei.com.ro. Instalatii sanitare, gaze, termice si frigotehnice.

Afla mai mult

Electrician Bucuresti

Electricieni autorizati ANRE. Apeleaza cu incredere la echipa de electricieni www.electrician-autorizat.com.ro

Afla mai mult

Solicita un lacatus

SC Ruady Service SRL

Strada Resita, numar 25, sector 4, Bucuresti

Tel/Fax. 031 424 6775

0722 974 760; 0766 974760

0771 302745 (Mobil RCS&RDS)

0766 974760 Cosmote

E-mail: contact@lacatusbucuresti.ro

Dupa completarea formularului un membru al echipei Lacatus Bucuresti te va contacta pentru a confirma interventia.

Alege un lacatus profesionist.

Go to top