Va oferim servicii de montare usi in Bucuresti si imprejurimi pentru urmatoarele tipuri de usi:

  • usi celulare furniruite sau acoperite cu autocolant
  • usi celulare din HDF
  • usi din placi de lemn
  • usi din lemn masiv
  • usi culisante - usi pliante sau rabatante
  • usi simple sau cu dubla deschidere

In cadrul serviciilor de montaj al usilor de interior asiguram si masuratorile aferente si va oferim consultanta in ceea ce priveste alegerea celei mai bune usi pentru nevoile dumneavoastra. In general, se regasesc trei masuri standard pentru golul de usa: 70, 80 si 90 cm. Sunt insa si situatii in care sunt necesare lucrari speciale precum scurtarea usilor sau marirea golului de usa - insemnand spargerea peretilor sau demontajul tamplariei vechi.

La tocurile din lemn sau materiale lemnoase, in incaperi unde pardoselile sunt spalate cu apa, partea inferioara (baza) trebuie protejata inainte de montaj cu silicon. In locurile cu trafic intens, se recomanda montarea usilor de interior cu finisaje si accesorii corespunzatoare destinatiei (maner antipanica, balamale batante etc.).

Asiguram deasemena montajul tuturor accesoriilor ce insotesc usile: canat, silduri, manere, toc, balamale, bolturi de siguranta, prag, sisteme de inchidere.

Montarea usilor de interior se va efectua dupa terminarea lucrarilor de finisare a incaperii: pereti (lavabila, tapet, faianta), pardoseli (parchet, gresie, marmura) si se va realiza pe baza unei programari anterioare sau in regim de urgenta.

Instalator non-stop Bucuresti

Instalatori sanitari non-stop . Apeleaza cu incredere la echipa de instalatori www.instalator-sanitar.ro. Instalatii sanitare, gaze, termice si frigotehnice.

Afla mai mult

Instalator Bucuresti

Instalatori autorizati ANRE. Apeleaza cu incredere la echipa de instalatori www.mesterulcasei.com.ro. Instalatii sanitare, gaze, termice si frigotehnice.

Afla mai mult

Electrician Bucuresti

Electricieni autorizati ANRE. Apeleaza cu incredere la echipa de electricieni www.electrician-autorizat.com.ro

Afla mai mult

Solicita un lacatus

SC Ruady Service SRL

Strada Resita, numar 25, sector 4, Bucuresti

Tel/Fax. 031 424 6775

0722 974 760; 0766 974760

0771 302745 (Mobil RCS&RDS)

0766 974760 Cosmote

E-mail: contact@lacatusbucuresti.ro

Dupa completarea formularului un membru al echipei Lacatus Bucuresti te va contacta pentru a confirma interventia.

Alege un lacatus profesionist.

Go to top