Daca s-a stricat usa, incuietoarea, butucul sau broasca sunt blocate apeleaza de urgeta la serviciile noastre de reparatii usi. Un membru al echipei Lacatus Bucuresti se va deplasa si va repara usa in cel mai scurt timp.

Lacatus Bucuresti putem opera asupra oricarui tip de defectiune, indiferent de dimensiunea usii sau de materialul din care este confectionata.

Reparatii termopane - daca tamplaria dumneavoastra nu mai functioneaza corespunzator, nu mai etanseaza bine, apa patrunde in casa in urma ploilor sau feroneria nu mai functioneaza corect, inseamna ca aveti de interventia unui lacatus.

Un lacatus mecanic autorizat si specializat in sisteme de inchidere pentru usi va poate fi de ajutor pentru consiliere, evaluari, instalari, revizii, reparatii usi, reparatii yale sau deblocari usi de orice fel, reparatii mobilier, servicii lacatus mecanic.

Aveti nevoie de montarea, demontarea sau reparatia mobilierului pentru living, dormitor, bucatarie, sau a oricarei piese de mobilier? Noi va oferim solutii fiabile si punctuale la preturi accesibile.

Suntem pregatiti sa efectuam lucrari de lacatuserie in regim de urgenta, 24/24 7 zile din 7 in sectorul 1 Bucuresti.

Instalator non-stop Bucuresti

Instalatori sanitari non-stop . Apeleaza cu incredere la echipa de instalatori www.instalator-sanitar.ro. Instalatii sanitare, gaze, termice si frigotehnice.

Afla mai mult

Instalator Bucuresti

Instalatori autorizati ANRE. Apeleaza cu incredere la echipa de instalatori www.mesterulcasei.com.ro. Instalatii sanitare, gaze, termice si frigotehnice.

Afla mai mult

Electrician Bucuresti

Electricieni autorizati ANRE. Apeleaza cu incredere la echipa de electricieni www.electrician-autorizat.com.ro

Afla mai mult

Solicita un lacatus

SC Ruady Service SRL

Strada Resita, numar 25, sector 4, Bucuresti

Tel/Fax. 031 424 6775

0722 974 760; 0766 974760

0771 302745 (Mobil RCS&RDS)

0766 974760 Cosmote

E-mail: contact@lacatusbucuresti.ro

Dupa completarea formularului un membru al echipei Lacatus Bucuresti te va contacta pentru a confirma interventia.

Alege un lacatus profesionist.

Go to top